top of page

Fingerfood pecivo

​Bogato obložena miza z domačim pecivom, cakepopsi za en sladek grižljaj, prikupnimi kornetki, slastnimi donut. To je samo osnova za neskončne možnosti sladkih dobrot, ki jih pripravljamo. Katere boste izbrali, je odvisno od priložnosti za katero izbirate slaščice in od vašega okusa.

Ob vašem slavju, lahko svoje goste razvajate z obilo sladicami, ki jih pripravljamo v naši slaščičarni. Izdelujemo sladice tradicionalnih okusov, na sodoben način in moderna drugačna finger food peciva.

 

 

Da bi vam, ob množici ponudbe sladic olajšali izbiro smo za vas oblikovali tri vrste paketov za desertno mizo. Če vam pa noben ni všeč, si ga lahko oblikujete individualno.

Paket STANDARD

Ta paket vsebuje zgolj rezano kremno in drobno pecivo. Na enega gosta so predvideni minimalno trije kosi peciva. V kolikor je drobnega peciva več, se število kosov na osebo poveča.  V tem paketu najdete madžarico, belo pito, trikrat pečeno skutno pecivo, sadni zavitek, trojni užitek, bounty pecivo, makova madžarica, pistacijeve rezine, orehovo pito, linške oči, rogljičke, breskvice,…

 

Paket MEDIUM

Ta nekoliko drugačen paket, vsebuje kombinacijo domačega rezanega kremnega peciva in drobnega peciva ter drugačno modno tako imenovano finger food pecivo. Paket je oblikovan tako, da so na eno osebo računani minimalno 3 kos peciva. Od fingerfooda najdete: cake popse, princeskini krofke ali polnjene krhke košarice, kornetke ali donutse in polnjene potičke s kremo.

 

Paket PREMIUM

Če si želite vrhunsko kulinarično razvajanje, z drugačnimi in edinstvenimi, drugačnimi modernimi  sladicami je paket premium, kot nalašč za vas.  Paket je oblikovan tako, da so na osebo računani minimalno 3 kos peciva.

V tem paketu vam ponujamo donute (različni okusi), polnjeni kornetki (različni okusi), pop cake, potičke polnjene s kremo, krhke košarice, čokoladne princeskine krofke z gozdnimi sadeži, sladice v kozarčku, macaronse,…

Prezentacijo oz. postavitev desertne mize, lahko prepustite tudi nam z našimi stojali, podstavki in pladnji. Ob rezervaciji termina nam morate to sporočiti, saj za določen termin sprejmemo omejeno število postavitev desertne mize. Paketi so bili oblikovani, glede na izkušnje in najbolj pogosto povpraševanje izpred preteklih let.  V kolikor bi želeli, druge sladice oz drugače sestavljeno desertno mizo se izračun naredi individualno glede na cene sladic, ki so objavljene v glavnem ceniku. 

bottom of page