top of page

PRIPOROČILA ZA SLADKI KOTIČEK

Rezano in drobno pecivo

Vsebina:  rezano kremno pecivo, rezane pite in drobno pecivo. Na enega gosta so predvideni minimalno trije kosi peciva. V kolikor je drobnega peciva več je teh kosov na osebo več. V primeru, da je samo kremno pecivo, kalkulacija nanese cca 3 kose na osebo. Kilogram kremnega peciva vsebuje cca 30 kosov. Pite pakirane 750g vsebujejo cca 30 kosov peciva. Drobno pecivo pa na kilogram pa 30+ kosov peciva.

V tem paketu najdete od kremnega peciva: madžarico, belo pito, medeno pito, pistacijevo madžerico, makovo madžarico, trikrat pečeno skutno pecivo, mileram kocke, jaffa pecivo, bounty pecivo, rulado, orehovo pito. Pite: kokosovi čupavci, rumovi polmeseci, sacher kocke, makova pita, orehova pita, lešnikovi trikotniki. Drobno pecivo: linške oči, makovi keksiorehovi rogljičke, moto keksi, ovsenčki, krešenti, nugat bombice (vegan).

 

Vsebina je sestavljena iz raznolikih okusov in vrst peciva, ki pokrivajo celotno paleto okusov posameznikov.  Spreminjanje vsebine je možno le s predhodnim dogovorom.

 

Fingerfood pecivo

Če si želite vrhunsko kulinarično razvajanje z drugačnimi, edinstvenimi in modernimi sladicami je fingerfood pecivo kot nalašč za vas. Priporočena minimalna količina so 3 kosi peciva na osebo.

V tem paketu vam ponujamo različne oblike in okuse peciva primerna za en grižljaj ali tako imenovano »prigrizki«.

Razdeljeni so v dva različna cenovna razreda:

Drugi cenovni razred: Macaroonsi, snežna kepa, princeskin krof, cakepop, krhka košarica s polnilom.

Prvi cenovni razred: Cupcake, donuts, donuts premium, sladica v kozarčku, sladki kornet s polnilom, cakepop tematski, popslicles.

 

Fingerfood izbor je po vaši lastni izbiri.

Minimalna količina posameznega fingerfooda (vsak različen okus se šteje kot posamičen) je 10 kosov.

 

Domače pecivo

Kot ponosni Prekmurci tudi mi pečemo mini gibanico. S prelepo preobrazbo jo sestavljajo polovične plasti maka, skute, orehov in jabolk. Je v velikosti dveh grižljajev servirana v papirnati košarici z leseno špilo.

Minimalno naročilo je 50 kosov.

Za izbor vašega sladkega kotička ni pogojena izbira enega paketa npr. samo fingerfood pecivo. Obstaja več variacij kombiniranja. Sami se lahko poigrate z različnimi kombinacijami, ki vsebujejo fingerfood pecivo z kremnim ali suhim, ali izberete kremno ali domače pecivo... Možnosti je več, ki se prilagodijo na vaše zahteve.

Zgornje informacije so vam naj vodič za ustvarjanje vašega sladkega kotička. Tako si sami lahko izračunate približno vrednost. Vse cene so podane v ceniku, ki ga najdete na spletni strani.

Na podlagi izkušenj in najbolj pogostih povpraševanj, vam z veseljem pomagamo oblikovati paket, ki bo ustrezal vašim potrebam.

Postavitev sladic

Prezentacijo oz. postavitev desertne mize, lahko prepustite tudi nam z našimi stojali, podstavki in pladnji. Ob rezervaciji termina nam morate to sporočiti, saj za določen termin sprejmemo omejeno število postavitev desertne mize.

Cena desertne desertne mize je navedena v ceniku.

bottom of page